Festat pranverore me Mustela pako për të gjithe

💙 pranverore me Mustela pako për të gjithe Ju nëna të dashura dhe fëmij që jeni besnik ndaj përdorimit të markës Mustela! 💙
🎁 Via Farm së bashku me Mustela kanë përgatitur një pako produktesh me -20% ZBRITJE dhe shumë DHURATA dhe surpriza!

✅ Ju përkujtojme se përveç këtyre pakove, ju mund të blini produktet e ndara gjithashtu me 20% ZBRITJE në të gjitha farmacitë Via Farm!
🌐 Nëse nuk keni mundësi të na vizitoni, vizitoni farmacinë tonë online dhe porosisni pakon e duhur Mustela në linqet e mëposhtme:
👉 https://viafarm.mk/promocii/mustela-promo-1
👉 https://viafarm.mk/promocii/mustela-promo-2
👉 https://viafarm.mk/promocii/mustela-promo-3
👉 https://viafarm.mk/promocii/mustela-promo-4
👉 https://viafarm.mk/promocii/mustela-promo-5
*Në linqet keni ÇMIMIN e pakos si dhe një përshkrim të hollësishëm çka ofron pakoja …

Shijoni festat me të dashurit tuaj!

🧸 Gjithçka fillon me kujdesin e lëkurës, gjithçka fillon me #Mustela

🏅 Via Farm Farmacitë – Në shërbimin e shëndetit tuaj!

Loading...
loading...Loading…


loading…