Filipçe :Ja nga cilat qytete janë 393 të infektuarit me koronavirus në Maqedoni

Në Maqedoninë e Veriut vijon numri i lartë i infektimeve me koronavirus.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 393 raste të reja nga 2464 testime të kryera, përcjell INA.

Sipas qyteteve, Shkupi vijon me numrin më të lartë të infektimeve, edhe ate 189 raste të reja.

Më pas vijojnë rastet me numër më të ulët në komunat e tjera si vijon më poshtë:StrugaLajm

– Kumanovë 14
– Dibër 2
– Shtip 13
– Prilep 19
– Tetovë 27
– Strugë 7
– Veles 12
– Manastir 9
– Ohër 5
– Kavadarc 8
– Gostivar 6
– Gjevgjeli 15
– Strumicë 15
– Kriva Palankë 4
– Radovish 10
– Krushevë 1
– Koçani 13
– Probistip 3
– Makedonski Brod 2
– Pehçevo 2
– Berovë 3
– Valandovë 1
– Delçevo 3
– Kratovë 1
– Shën Nikollë 2
– Kërçovë 6
– Resnjë 1

Gjatë 24 orëve ka pasur 4 persona të vdekur në gjendje spitalore, nga Shkupi (83 vjeç), Kumanovë (62 vjeç), Kërçovë (80 vjeç) dhe Radovish (54).StrugaLajm

Instituti për Shëndetin Publik sot regjistroi 90 pacientë të shëruar edhe ate:

– Shkup 34
– Kumanovë 7
– Shtip 4
– Prilep 8
– Tetovë 3
– Veles 1
– Manastir 2
– Ohër 1
– Gostivar 8
– Gjevgjelia 2
– Strumicë 1
– Kriva Palankë 4
– Radovish 2
– Probistip 2
– Berovë 5
– Valandovë 2
– Shën Nikollë 2
– Kërçovë 2

Nga fillimi i pandemisë janë bërë 206243 testime Covid-19. në vend.

In : Aktuale

Loading...
loading...