Filipçe :Ja nga cilat qytete janë 40 viktimat nga koronavirusi

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1683 teste, dhe 591 raste të reja të Covid -19 janë regjistruar në:
-Shkup 218
-Kumanovë 47
-Shtip 21
-Prilep 26
-Tetovë 28
-Strugë 2
-Veles 24
-Manastir 36
-Ohër 2
-Kavadar 9
-Gostivar 46
-Strumicë 22
-Kriva Pallankë 4
-Radovish 1
-Krushevë 2
-Koçanë 9
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 1
-Pehçevë 1
-Berovë 1
-Valandovë 5
-Vinicë 10
-Delçevë 5
-Kratovë 1
-Sveti Nikolë 16
-Kërçovë 29
-Resnjë 6
-Negotinë 15

Kanë ndërruar jetë 40 pacientë, dhjetë pacientë nga Shkupi (66, 66, 76, 61, 51, 72, 52, 83, 49 dhe 84 vjeç), dy nga Kumanova (77 dhe 77), tre nga Shtipi (70, 62 dhe 80), pesë nga Prilepi (63, 62, 66, 54 dhe 64), një pacientë nga Tetova (55), dy nga Struga (56 dhe 60), tre nga Velesi (70, 51 dhe 89), tre nga Manastiri (69,69 dhe 71), dy pacientë nga Kavadari (67 dhe 78), tre nga Gostivari (71, 65 dhe 81), një pacientë nga Dojrani (NJR Gjevgjeli -56), një nga Strumica (84), një nga Krusheva (76), një nga Sveti Nikole (68) dhe dy pacientë nga Kërçova (75 dhe 81).Njëri prej tyre ka ndërruar jetë jashtë spitalit, të tjerët kanë ndërruar jetë në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 439 pacientë të rikuperuar nga:
-Shkup 102
-Shtip 22
-Prilep 42
-Tetovë 49
-Strugë 21
-Veles 36
-Ohër 51
-Kavadar 22
-Gostivar 2
-Gjevgjeli 2
-Strumicë 33
-Kriva Pallankë 6
-Radovish 2
-Koçanë 20
-Probishtip 5
-Pehçevë 1
-Berovë 5
-Sveti Nikolë 4
-Negotinë 14StrugaLajmStrugaLajm

Deri më tani,në vend janë kryer gjithsej 293,872 teste të Covid-19 .StrugaLajm

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 47,636, numri i pacientëve të rikuperuar është 27,803, numri i vdekjeve është 1,345 dhe numri i rasteve aktive është 18,488.

In : Aktuale

Loading...
loading...