Filipçe :Struga 11, Maqedonia 628 të infektuar me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2236 teste, dhe 628 raste të reja të kovid-19 janë regjistruar në: Shkup-353, Kumanovë-33, Stip-13, Prilep-36, Tetovë-33, Strugë-11, Veles-34, Manastir-28, Ohër-17, Kavadarci-7, Gostivar-7, Strumica-20, Kriva Pallanka-6, Radovish-2, Probistip-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Berovo-2 , Vinica-1, Delçevo-4, Sveti Nikole-6, Kërçovë-6, Resnjë-1, Negotinë-2.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 531 pacientë të shëruar nga: Shkup-281, Kumanovë-18, Dibër-12, Stip-6, Prilep-9, Tetovë-31, Strugë-4, Veles-9, Manastir-15, Ohër-8 , Kavadarci-9, Gostivar-11, Gjevgjeli-10, Strumica-14, Kriva Pallanka-12, Radovish-3, Kocani-15, Probistip-1, Pehçevo-2, Berovo-9, Valandovo-2, Vinica-6, Delçevo-31, Kratovo-1, Sveti Nikole-3, Kërçovë-7, Negotino-2.

Vdiqën 15 persona, shtatë pacientë nga Shkupi (76,63,84,82,75,80 dhe 85g), tre pacientë nga Velesi (41, 86 dhe 57), dy pacientë nga Gjevgjelia (60 dhe 51g), një nga Resneni (70 vjeç), një nga Delçevo (59 vjeç) dhe një pacient nga Ohri (87 vjeç).

Numri i përgjithshëm i kojotave të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 27827, numri i pacientëve të rikuperuar është 19479, numri i vdekjeve është 949 dhe numri i rasteve aktive është 7399.

In : Aktuale

Loading...
loading...