Filipçe :Struga 21 të infektuar me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit nga 2.206 testimet e bëra, 592 raste kanë rezultuar pozitiv në KOVID-19, 21 persona kanë ndërruar jetë, ndërkaq 691 të tjerë janë shëruar. Për Strugën raportohen 21 raste.

Në 24 orët e fundit ndërruan jetë 21 persona të infektuar: 6 pacientë nga Shkupi (79,78,68,62, 64 dhe 53v), 2 nga Kumanova (69 dhe 78v), 2 nga Tetova (60 dhe 72v), 3 nga Prilepi (61.77 dhe 85v), një pacient nga Shtipi (87v), një nga Ohri (77v), një nga Struga (69v), 2 pacientë nga Manastiri (64 dhe 85v), një nga Strumica (83v, një nga Berova (59v) dhe një pacient nga Vallandova (52v).

Loading...
loading...Loading…


loading…