Filipce:Ja qytete nga jane 185 te prekurit me koronavirus ne Maqedoni

Në 24 orët e fundit sipas MSH në tërë territorin e vendit janë regjistruar 185 raste të reja me të infektuar me Covid-19, ndërsa 11 pacientë kanë vdekur.

Shkupi mban rekordin me të infektuar, gjithsej 96, e pasuar nga Struga me 20, Dibra 18, Tetova 14, Kumanova 2, Shtipi 4, Resnja 8, Kërçova 3, Ohri 7…
Ndërkohë, nga Shkupi kanë ndërruar jetë 8 pacientë, një nga Kumanova, një nga Tetova dhe një nga Shtipi.

Loading...
loading...Loading…


loading…