Filipçe:Struga me 6 raste të reja me koronavirus

Në 24 orët e kaluara ne vend, nga 1630 teste , janë diagnostifikuar 152 raste te reja me kovid 19, numri më I madh në Shkup – 58, Koçan 18.Betejen me virusin e kane humbur 2 persona, një pacient 77 vejçar nga Ohri dhe një 62 vjeçar nga Radovishi.Struga ka regjistruar 6 raste.

Loading...
loading...Loading…


loading…