Filloi puna për ndryshimin e cmimit të rrymës!

Komisioni rregullatorë së bashku me përfaqësues të EVN-së, ministrisë së ekonomisë dhe kabinetit të zv.kryeministrit Angjushev duhet që të bëjnë ndryshimin e sistemit të tarifimit për shitjen e energjisë elektrike për amvisëritë dhe shpenzues të vegjël.

Ndërkohë që qeveria pret që gjitha procedurat të përfundojnë në afat sa më të shkurtë dhe deri në tetor qytetarët të mund të shfrytëzojnë rrymë elektrike të lirë edhe gjatë ditës.StrugaLajmStrugaLajm

Mësohet se EVN do të pranojë propozimin për tarifën e lirë por pret që qeveria të paguajë humbjet e kompanisë që do ketë nga mënyra e re e punës.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...