Fillojnë aplikimet për terminet për viza pune në Gjermani

Bahri Cani
Terminet për viza pune…

Miq të dashur, e di që ka shumë prej jush që kërkoni termine për viza pune në Gjermani. Sot në ora 11:00 mund të aplikoni online për takime/termine në tetor.

Por kujdes sepse terminet jepen shumë shpejtë. Aplikimi mund të bëhet online, pra mund ta bëni vet, në faqen e ambasadës gjermane. Shëndet dhe sukses.

Për terminet që janë në dispozicion në muajin shtator, ka regjistrime të mjaftueshme. Prandaj lista e pritjes për termine për muajin shtator është mbyllur. Lista e pritjes për tetorin do të hapet të martën, 7 shtator në orën 11:00 të mëngjesit, thuhet në njoftiminn zyrtar të ambasadës.

ABONOHUNI – nëse doni të jeni të informuar me kohë dhe me rregull, në kanalet e mia, këtu në Facebook dhe në Youtube.com/c/bahricani
Vazhdojmë…

Loading...
loading...Loading…


loading…