Flamuri shqiptar do ngrihet në Qendrën e Botës!

NJOHTIM:Instituti SKENDERBEU ,me krytar Rrape Ruci në bashkpunim me organizatat e Treshtetshit, Shoqatat Atdhetare ”DIBRA” nga Staten Island , HASAN PRISHTINA CT, ,QKAA ( ish FONDI i PËRBASHKËT SHQIPTARË )nga Riverdale NJ,si dhe Individe e Organizata nga të gjitha pjesët e SHBA !Edhe sivjet do të bëjnë ngritjen TRADICONALE të Flamurit Kombtarë në qendrën e BOTËS ,WALL STREET ! CEROMONIA do te filloje nga ora 10 para dite deri me NJË pasdite ,dIten e MERKURE (28 NENTOR )! Në këtë përvjetor të 550 kushtur KRYETRIMIT TONË dhe ditës së Pavarsisë të bëhemi TOG të e zbukurojme MANHATANIN ! SHQIPRIA e SHQIPTARËVE ! PS. BOWLIN GREEN eshte parku me i vjeter ne Manhatan ! Pra me 28 NENDOR 2018 mirupafshim ne Bowling Green
Broadway and Whitehall St. Tel. i Institutit Gjergj Kastrioti Skenderbeu 347-825-2475 ,

ManhattanStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...