“Flutura” e Stugës po ndryshon për mirë!

“Kopshti i Struges” kete periudh pushimesh po e shfrytezon intezivisht per pershtatjen ambienteve dhe rehabilitimin e të njejtave.

Ne objektin “Flutura” per here te pare pas me shume se 10 vite lyhen dhe sanohen te gjitha klasat . Investimi i gjithi realizohet me vetfinansim.Gjithashtu,siç informon drejtoresha Ermira Zhuta do realizohet dekorim I fasades me vizatime per femije si dhe do ndodhin ndërhyrje te tjera qe do reflektohen per mire ne kete institucion te kujdesit per te vegjelit.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…