“Foleja e Shqipës”,organizon festë në Strugë për 28 nëntorin

SHOQATA ATDHETARE
,,FOLEJA E SHQIPES,,
STRUGË

NJOFTIM

SHOQATA ATDHETARE ,,FOLEJA E SHQIPES,, STRUGË, NË BASHKPUNIM ME KOMUNËN E STRUGËS ORGANIZON MANIFESTIM PËR NDER TË 28 NËNTORIT DITËS SË SHPALLJES SË PAVARSISË DHE DITËS SË FLAMURIT KOMBËTAR!
MANIFESTIMI DO TË FILLOI NË ORA 11:00 TEK PARKINGU TEK LIQENI KU DO TË TUBOHEN SHOQËRITË KULTUROARTISTIKE ,,SHPRESA,, – VELESHTË, ,,VALËT E LIQENIT,, – LADORISHTË, ,,SAZET,, -FRENGOVË, ,, JEHONA,,- KOROSHISHTË SI DHE SHUMË SHOQATA DHE PERSONALITETE TË SHQUARA, NGA KU DO TË BËHET PARAKALIM NËPËR QYTETIN E STRUGËS! TË GJITHË QYTETARËT E TUBUAR DO TË KENË NGA NJË FLAMUR KUQ E ZI NË DORË DHURATË NGA KOMUNA E STRUGËS DHE SHOQATA!
NË ORA 12:00 NË QENDËR TË QYTETIT DO TË JEPET NJË PROGRAM MJAFT I BUJSHËM ARTISTIK ME KËNGË VALLE DHE RECITIME ARTISTIKE NGA AKTORI STRUGAN PAJAZIT MURTISHI!

URIME DHE GËZUAR FESTËN E 28 NËNTORITStrugaLajm

LAVDI DËSHMORËVE TË KOMBIT

RROFTË POPULLI SHQIPTAR DHE FLAMURI KUQ E ZI
Loading…


loading…