Foto ekskluzive të kamarierit që sot udhëheq një ndër partitë më të mëdha

Kohëve të fundit e keni para shumë shpesh në ekranet televizive

Natyrisht tani është paksa më i moshuar dhe i angazhuar politikisht.

Por, në fotografinë e siguruar, Visar Ymeri i cili tani e drejton Lëvizjen Vetëvendosje, ai është më i ri dhe më i disponuar.

Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90’të kur Visar Imeri ishte duke jetuar në Britaninë e Madhe, natyrisht sikur të gjithë shqiptarët që ishin larguar për shkak të represionit serb në Kosovë.

Të qenit kamarier është një profesion mjaft simpatik, dhe secilit prej nesh na është dashur ta bënim ndonjëherë.
StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...