Foto Galeri: “Teatri Poshka”hapi sezonin me muzikë me motive shqiptare!

Mbrëm në orën 20.00 Teatri Poshka çeli sezonin artistik veror me muzikë dhe motive shqiptare,  me pjesëmarrjen e ansamblit “Korça” koreograf: Bardhi Pojani dhe kengetare Laxarela.

StrugaLajm


Loading...
loading...