Foto Galeri:Faton Murati dhe Enkel Dika në qendër të Strugës ekspozuan punimet artistike!

IMG_20170520_122451IMG_20170520_122436IMG_20170520_122414 IMG_20170520_122415 IMG_20170520_122356 IMG_20170520_122329 IMG_20170520_122341IMG_20170520_122226IMG_20170520_122436

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...