Foto Lajm:Lule dhe dritë për viktimat e natës së zezë

Sonte në Schwedenplatz lule dhe dritë për viktimat e natës së zezë në Vjenë.

5 Nëntor, AustriStrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...