Franga zvicerane barazohet me euron në shumë tregje ndërkombëtare

Pas shumë paralajmërimeve, franga zvicerane është barazuar me euron. Kështu shkëmbehet në shumë tregje ndërkombëtare.

Një CHF është 0,9968 Euro dhe një Euro është 1,0032 CHF. Ky informacion u përditësua për herë të fundit më 6 mars 2022 në orën 12:05, sipas kohës evropiane, shkruajnë mediat e huaja.

Aktualisht 100 franga janë 99.68 Euro. Kjo ka ndodhur për shkak të konfliktit ndërmjet Rusisë dhe Ukrainës.StrugaLajm

Ndërkohë, Banka Kombëtare Zvicerane është shprehur e gatshme të intervenojë dhe të forcojë monedhën kombëtare.

In : Aktuale

Loading...
loading...