Gazetari i drejtohet Albin Kurtit:Pse nuk e ke rrok ma heret Kosovën n’dorë!

shkruan: Mefail Maliqi

Une me pas hyqmet, sot e kisha que n’Hage Albin Kurtin bile, bile hiq pa gjykim e kisha denuar me 20 vjet burg me te vetmen akuze: Ku ishe djal që sje lajmërue qe 20 vjet ?! Pse nuk e ke rrok ma heret Kosovën n’dorë!, qe e la atdheun per dy decenie n’dore te hajnave me ladru, ne dore te njerezit pa shkolle me diploma falce dhe te blera, duke e neperkember Kosoven tonë, dinjitetin tone kombëtar me ato qeveri servile, qe na e bene shtetin sallamadi.StrugaLajm

Qe 10vjet dialog te nal te poshte..shko, eja Bruksel, Prishtine Bruksel, Beograd, Bruksel… perqafov, puthu me Vucicin, Dacicin… dhe më ne fund cka?!..Perveq se nuk bene asgjë, bene edhe keq. Dhe zullumi me i madh qe ju be Kosoves eshte ai me votimin e gjykates spaciale dhe nenshkrmin e asociacionit të serbëve, duka ja lene Albinit kamt e Arushës!StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...