Gjenden municione në Strugë në fushën ndërmjet dy fshatrave

Policia e Strugës njofton se sot rreth orës 12. 00 në fushën midis fshatrave Frëngovë dhe Kalishtë të Strugës, pas informacionit operacionale, janë gjetur municione të ndryshme granata dhe RPG, njofton zëdhënësi i SPB- Ohër Stefan Dimovski.

“Në koordinim me prokurorinë, çështja po zbardhet” tha Stefan Dimovski zëdhënës i policisë që mbulon edhe policinë e Strugës.

Loading...
loading...Loading…


loading…