Gjendet municion në afërsi të një plazhi në Strugë


Një ekskavator duke gërmuar gjeti municion nga Lufta e Dytë Botërore në një plazh në Strugë

Gjatë gërmimit me një ekskavator në plazh, afër një hoteli në Strugë, dje u gjetën kuti prej kallaji me fishekë të kalibrit të ndryshëm nga Lufta e Dytë Botërore, njofton SPB- Ohër.

Pas një inspektimi nga një piroteknik i autorizuar nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe ekipet e policisë, u konkludua se ishte municion i vjetër dhe i dëmtuar, i cili u mor në mënyrë të sigurt nga ekipet e ekspertëve, tha policia.

In : Aktuale

Loading...
loading...