Gjendet një grua e vdekur në Ohër

Një trup i pajetë është gjetur në afërsi të Gorno Konsko.Sipas informacione paraprake trupi është gjetur ndërmjet fshatit dhe lagjes Lagadin.

Rastin në polici e ka lajmëruar kryqi i kuq.Trupi i gruës i është nënshtruar obduksionit .(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...