Gjendet personi i humbur nga Tetova që gënjeu se e kishin kindapuar në Strugë

Ministria e Brendshme Tetovë e pastroi plotësisht rrëmbimin e raportuar të AA 53-vjeçarit. nga Zherovjani.

Menjëherë pas raportimit të rrëmbimit dje (9 nëntor), rreth orës 18 nga djali i tij 33-vjeçar, N.B. nga Bogovinja, janë ndërmarrë disa aktivitete konkrete gjatë ditëve dhe personi i humbur A.A. u gjet në Gostivar dhe pastaj u thirr në Stacionin Policor të Tetovës.

Në bisedë me të, personi në fjalëA.A vetë e ka shpikur të gjithë historinë e rrëmbimit, dhe për përballjen e tij me shumë probleme financiare.StrugaLajm

Pas sqarimit të plotë të të gjitha detajeve, dhe në konsultim dhe koordinim me prokurorin publik, do të ketë parashtrim të duhur kundër tij.
Loading…


loading…