Gjermania, Zvicra dhe Austria, shtetet më të sigurta në Evropë kundër Koronavirusit

Sipas një studimi të fundit, Gjermania është renditur shteti i parë në Evropë si vendi më i sigurtë, ndërkohë sa i përket shteteve të botës, Gjermania renditet e dyta në listen e “Deep Knowledge Group”, shkruan albinfo.ch.

Nga ana tjetër, Zvicra është renditur në listen e dytë, si shteti më i sigurtë në Evropë kundër koronavirusit, ndërsa sa i përket shteteve të botës, ky shtet rënditet në vendin e 11-të shkruan albinfo.ch.

Nërkohë edhe Austria është një nga shtetet më të sigurta në Evropë, që sipas “Deep Knowledge Group, ky shtet është rënditur e treta, si vendi më e sigurtë në Evropë dhe si vendi i 12-të nga të gjitha shtetet e botës.StrugaLajm

Lajmi është bërë i ditur nga një studimi “Deep Knowledge Group” studim ky që është bazuar në shumë kritere, si efektiviteti i trajtimeve të administruara apo masat e ndërmarra nga qeveritë, shkruan albinfo.ch.StrugaLajm

Nga ana tjetër, këto tri shtete konsiderohen edhe si nga vendetet më të mira për t’u rikthyer nga pandemia e koronavirusit. Po ashtu, studimi zbuloi se Gjermania, Zvicra dhe Austrija janë në një pozitë të fortë të tërhiqen nga kriza, pavarësisht të prekurve mbi baza për banorë.

In : Aktuale

Loading...
loading...