A është e mundur të zgjidhet një kryministër shqiptar në RMV?

Shkruan Albert Ramadani

Zgjedhja e një kryeministëri Shqiptarë në RMV nga faktori nderkombtare është e vetmja zgjidhje nga shpëtimi i formës se kantonizimit të RMV.
Faktori nderkombtare dhe shteti shqiptar i cili i ndihmoj me votë pro antarsimit në NATO të RMV ishte një bashkëdyzim i faktorit ndërkombtar dhe shtetit shqiptar ku partive shqiptare ju premtua se statusi i shqiptareve do të avansohet nga rregullim i shtetësive të popullates shqiptare në RMV një regjistrim i mirëfillt popullsisë,një regjistrim i shqiptareve në librat Amë si dhe një regjistrim tej domethënes si regjistrimi i pronave shqiptare dhe kthimi i shumë pronave të grabitura e të regjistruar në emër të maqedonëve.StrugaLajm

Ky bashkëdyzim i faktorit ndërkombtare dhe i shtetit Amë të Shqiprisë dhe bashkimi i gjithë partive shqiptare për zgjedhjet parlamentare të 15 Korrikut 2020,kjo platform e përbashkët e partive shqiptare me ndihmen e faktorit ndërkombtare do të mundohen ta sjellin në krye të ekzekutivit të RMV.
Një Shqiptarë i cili do të jetë i pranueshëm edhe për palen Maqedone dhe do të jetë jo vetem si Kryeminstër i shqiptarev por i gjithë qytetarëve të RMV.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...