Gjimnazi Ibrahim Temo, kujton Musa Musain drejtorin e parë të shkollës

Lamtumirë Drejtorit të parë të SHMK Gjimnazit “Dr. Ibrahim Temo”- Strugë Prof.Dr Musa Musai i cili la gjurmën e tij në themelimin e kësaj shkolle. Vizita e tij e fundit në shkollën tonë ishte në 1 Shtator 2021 ku me shumë plane dhe vitalitet fliste për të ardhmen dhe ardhmërinë! Lamtumirë koleg, të qoftë dheu i lehtë !

Loading...
loading...Loading…


loading…