Gold Ag, kujton Ladorishtin dhe shtëpinë që e strehoi në kohën e luftës

Këngëtari i njohur “Gold Ag” ka kujtuar shtëpinë që i ka hapur  dyert atij dhe familjes së tij në vitin 1999 në Ladorisht të Strugës.Familja e Golg Ag ka qënë e vendosur në shtëpinë e Guri Aliut në Ladorisht në kohën e luftës së Kosovës mëson Strugalajm.”Në Ladorishtë (Strugë) te shtëpia që na e hapën derën kur Kosova ishte në flakë në vitin 1999.Isha vetëm 12 vjeçar por deri sa të vdes nuk do ti harroj të mirat e këtij fshati ❤️ Nostalgji e madhe”shkruan Gold Ag.Arjan Agushi (Gold Ag)është nga Presheva që jeton në Kosovë i cili tashmë njihet në gjithë hapësirën shqiptare.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm


Loading...
loading...