Gold Ag,kujton familjen nga Ladorishti që e strehoi më 1999

 

Foto e vitit 1999 në Ladorisht të Strugës.Te plaku dhe plaka që na strehuan kur kishim më së shumti nevojë.Zoti ju mëshiroftë të dyve dhe ju shpërbleftë me Xhenetin Firdues.FALEMINDERIT GJITHË JETËN ❤️StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...