Grabiten tre shqiptar në Ohër si në një skenar filmi!

A.D (32) nga Tirana dhe S.M (38) dhe G.G (37) nga Elbasani rreth orës 20:10 kanë qarkulluar në rrugën “Krum Toçko” ku janë ndaluar nga një automjet për udhëtim “Folsfagen golf 5” me targa të panjohura. Nga automjeti kanë dalë dy meshkuj të panjohur. Njëri ka pasur jelek në të cilin ka shkruar policia, ndërsa tjetri ka qenë i armatosur. U kanë thënë A.D., S.M dhe G.G të shtrihen në tokë dhe i kanë kontrolluar, pas ç’ka ua kanë marrë çantat dhe janë orientuar në drejtim të panjohur. Ndërmerren masa për zbardhje të tërësishme të rastit.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...