Grabiti në Strugë,kapet i riu nga policia!

Stacioni policor në Strugë njofton se ka ngritur akuzë-penale ndaj një të riu nga Struga, për shkak të ekzistencës së bazës për dyshimin për kryerjen e një “vjedhje të rëndë”.
Më 10 nëntor, në një shtëpi në qytetin e Strugës, në pronësi të një 55 vjeçari, ka kryer një vjedhje të rëndë, nga ku mori një televizor, rroba, telefon celular, DVD, para dhe ar,duke shkatuat një dëme financiare prej 120.000 denar.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...