Gruevski,nesër vjen në Strugë dhe Ohër!

Kryetari i VMRO-së, Nikolla Gruevski gjatë ditë së nesërme do të qendrojë në Strugë dhe Ohër.Sic bëjnë të ditur mediat e afërt me këtë parti Gruevski do të inspektojë punimet në disa investime që kanë startuar në kohën që kjo parti drejtonte qeverinë e Maqrdonisë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...