Grupe nga Maqedonia po përgatiten për luftë “ Do t’i kallim Shqiptarët, të gjallë do ju masakrojmë”! (Video)

Në rrjetet sociale janë paraqitur disa fotografi të paramilitarëve maqedonas, për të cilët jozyrtarisht thuhet se janë duke u stërvitur nëpër kampe në Maqedoninë Lindore, transmeton albanews.
Policia demanton ekzistimin e këtyre grupacioneve, por jozyrtarisht thuhet se ato do të aktivizohen në rast se formohet “qeveri antimaqedonase”.

Nga videoja që u siguria nga TV21 janë filmuar statuse të fytyrave eminente maqedonase si aktorë, deputetë të së djathtës VMRO-DPMNE aktivistë të organizatave të ndryshme të cilët vazhdimisht thirren në protesta dhe dhunë ndëretnike.

Shqiptarët në Maqedoni po rrezikohen si asnjiherë më parë duke mos qenë fare aspak të involvuar në historinë dhe kombin fiktiv te krijuar maqedonas nga Titoja.

Ja dhe dëshmitë se si po thirren vazhdimisht në urrejtje

Loading...
loading...Loading…


loading…