Grupi humanitar “DHURO MIRËSI” i doli në ndihmë një familje në Strugë

Grupi humanitar “DHURO MIRËSI” kauza e të cilëve është të kontribuojnë për njerëzit në nevojë, organizon aktivitete të ndryshme për të mbledhur fonde.. Aktiviteti i parë, që ishte një parti në “Bar Caffe Relax”, nga ku u grumbulluan 500 euro, ishte për familjen e Zahid Jusufoski, të cilët po përjetojnë vështirësi shëndetësore dhe financiare..Grupi sot ju dërgoi ushqime bashkë me fondin..
Kontributorët e këtij organizimi janë: Internacional University Of Struga, Valon Qyra, Guximtar Rushani, Foto Korca, Besnik Xhaferri, dhe grupi i cili përbëhet nga: Brunilda Hasko, Xhesina Boja, Alda Bori, Redona Ruci, Leonard Greca, Erjol Novaku.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...