Hajduti vjedh marketin në Ohër

Një grabitës i armatosur dhe i maskuar, herët në mëngjes rreth orës 04:20 minuta ka kryer vjedhje ndaj një të punësuare në marketin “Tedi” në rr. “Dimitar Vllahov” në Ohër, prej ku ka marrë 60.000 denarë nga qarkullimi i ditës.

StrugaLajm
Loading…


loading…