Hanë 255 qebapë e thyen rekordin turku

Studenti turk, Dzheren Jilmaz, i cili ka vetëm 45 kilogramë, ka hëngër 255 qebapë për 23 minuta, duke thyer rekordin në hotelet e Antalias.

Yilmaz gjithashtu ka pirë tre gota ajran, një pije tradicionale turke, dy shishe uji dhe po ashtu ka hëngër sallatë.StrugaLajm








Loading…


loading…