Hashim Thaçi është figura më e rëndësishme e historisë më të re të historisë Shqiptare

Pa marrë parasysh të gjitha rrethanat,Hashim Thaçi është figura më e rëndësishme e historisë më të re të historisë Shqiptare.Bartës i proceseve luftarake kundër okupatorit Serb,nënshkrus i marrëveshtjes së Rambujesë(ishte ai personi kyç që duhej të dakordohej) dhe me e rëndësishmja nga të gjitha eshte po ky nënshkrusi i deklaratës së pavarësisë të shtetit të dytë Shqiptar.Të priftë e mbara President Hashim Thaçi.

Jeton Lena


Loading...
loading...