Hec “Drinin e Zi” në Strugë do e drejtojë propozim i LSDM-së

 

Sasho Krkut është caktuar si ushtrues i detyrës drejtor i Hec”Drini i Zi”njësia në Strugë, kompani publike që funksionon në kudër të Elemit.Krkut vjen në vendin e Toni Markoskit i cili deri tani drejtonte me Hidrocentrali.Elemi është një nga kompanitë më të fuqishme shtetërore Ku prezenca e shqiptarëve është simbolike sidomos  në administratën dhe nivelet drejtuese.(Strugalajm.com)

 

 StrugaLajm

 

 

In : Aktuale

Loading...
loading...