Heronjtë kështu qëndrojnë!

Heronjtë “e vetmuar” lëkundën sot gjykatat mu(l)tietnike të Shkupit; ata kënduan Himnin Kombëtar përpara tytave të automatikëve dhe helmetave të armikut; ata nderuan shokët e rënë; ata nderuan sot Shqipërinë, ata pështynë sot dhe mbi tradhëtinë; ata pështynë sot mbi “kujdestarët” e integrimeve të një “shteti”, që siç duket, vetëm me akte terroriste kundër bijve të Shqipërisë ngjiten nga një shkallë më lartë afër dyerve të brukselit; që siç duket, edhe brukselëve dhe të tjerëve u pëlqen nënshtrimi i Shqiptarëve.

Kështu vajtojnë politikanët:
“Lusim bashkësinë ndërkombtare të marr masa që të rishikohet vendimi i gjyqit”!

Ky është qëndrimi diametralisht i kundërt mes bijve të Shqipërisë dhe sahanlëpirësve të gruevskit e zaevit.
Popull i dashur, sot dhe gjithmonë gjatë historisë, fati i trimave të tu pret dorën e Zotit dhe zërin tuaj përpara dyerve të gjykatave dhe në të gjitha sheshet e Shqipërisë!
Në të kundërtën mallkimin e tyre do ta paguani me turp edhe juve!

Lebit Murtishi

Loading...
loading...Loading…


loading…