Horror në Tetovë: Vëllai përdhunon motrën 15 vjeçare

Një ngjarje e tmerrshme është denoncuar në policinë e Tetovës. Sipas policisë, në adresë të tyre ka ardhur denoncimi se 13-vjeçari ka përdhunuar motrën e tij, e moshës 15-vjeçare.

Denoncues i rastit është 43-vjeçari, prindër i fëmijëve, i  cili ka theksuar se më datë 13,14, dhe 15 qershor djali i tij ka përdhunuar vajzën 15-vjeçare.

Ai dhunshëm e ka zhveshur dhe e ka prekur në pjesët e trupit, ndërsa ka pasur edhe marrëdhënie seksuale.

Sipas babit, në tri raste, vajza ka rezistuar. Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.StrugaLajm

 
Loading…


loading…