Hoxha nga Shkupi: Është haram që shokut ti drejtoheni me fjalën “o bir”

Në rrjetin social “Tik – Tok”, njëri nga hoxhallarët ka shkuar viral me një këshillë të tij.

Ai ka këshilluar të rinjtë që të mos i thërrasin shokët e tyre “o bir”, dhe babain me “o plak”.

Sipas tij kjo është haram dhe është ndikim nga “shejtani”.StrugaLajm

“Nuk jena t’u bo hajgare. Haram është me i than shokut “o bir”, edhe babës me “o plak”. Shejtani vllëzër luan me trunin e njerëzve”- tha hoxha.

Videoja e publikuar ka marrë shumë pëlqime dhe shpërndarje.
IMG_9921
Loading…


loading…