I bashkon euroja dhe dollari pasi për ata s’ka vlerë denari

Grupi i Zjarrit dhe Grupi Artanit bashke ne malësinë e Tetovës…
Ata çdoherë bashkë kanë qenë dhe bashkë do jenë sepse i krijoi interesi dhe nuk i ndan interesi.
Politikë me fyerje e sharje ndaj njëri tjetrit sa të vjen të vjellish duke u munduar popullit t’i shesin taktikat e tyre të fundit politike që t’i votojnë.
Por për ne si opozitë mirë sepse i nxjerrin maskat njëri tjetrit dhe s’kemi nevojë të merremi ne me ata.
Zgjohu popull se je në trenin e fundit!
Mos u beso atyre që paradite shajnë njëri tjetrin dhe pasdite i bashkon 💶 euroja dhe dollari pasi për ata s’ka vlerë denari.
Azemine Idrizi
Levizja Qytetare Evropiane

StrugaLajm
Loading…


loading…