I “shitën” për 8 mijë euro banesën në Strugë, bie pre e mashtrimit 35 vjeçari nga Gostivari

Më 29.05.2020 në ora 12.00 në Stacionin Policor Gostivar, L. D (35) nga Gostivari raportoi se ishte mashtruar nga personi A. N po nga Gostivari . Sipas raportit, më 14 gusht 2017, një i njohur i tij e thirri sepse kishte një person që po shiste një apartament brenda një hoteli në Strugë dhe nëse interesohej të vinte të bënte marrëveshje.

Po ashtu, sipas raportit, ai shkoi dhe u takua me A.N, ku ranë dakord të blinte apartamentin për një çmim prej 8,000 eurosh, ndërsa ai i kërkoi paratë menjëherë sepse ai ishte duke bërë dasmë. Siç është raportuar, L.D. u pajtuan dhe të nesërmen së bashku me mikun e tij në Gostivar u takuan me A.N dhe i dhanë gjysmën e shumës dhe morën çelësat nga banesa, dhe disa ditë më vonë ata u takuan përsëri në një ambient hotelierik dhe i dhanë gjysmën e dytë. Sipas raportit, disa ditë më vonë, L.D. shkoi në hotelin në Strugë ku e njoftuan se një person me emrin A. N nuk posedonte një apartament dhe e lejuan atë të kontrollonte. Siç raportoi L. D, pas kësaj ai u takua me A. N dhe pas një bisede me të zbuloi se ai ishte mashtruar, dhe deri në ditën e procedimit ai nuk kishte marrë pronësinë e banesës dhe paratë e tij nuk ishin kthyer. Po merren masa për zbardhjen e çështjes.(Strugalajm.com) StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...