Ibrahim Abedini, poezi për Nuri Mazarin dhe Zaim Ajron

Poeti strugan, Ibrahim Abedini që jeton dhe vepron në Suedi mbrëmë në Strugë, në një ambient artistik në Pallatin e Kulturës në Strugë, në prezencën e artdashësve dhe adhuruesëve të poezisë promovoi përmbledhjen ‘’Me sytë në Fokus’’.Në këtë aktivitet përvec autorit mirrnin pjesë edhe poet dhe krijues nga Struga, dhe nga hapësirat e tjera shqiptare .’’Me sytë në Fokus’’është një libër me poezi ku gjenë poezi të gjinive të ndryshme ,por dallohen ato me karakter patriotik dhe  poezitë që i kushtohen  vendlindjes dhe mallit për të.Në këtë aktivitet poetik  nga krijues të ndryshëm u fol për poezinë dhe krijimin dhe u deklamuan poezi të autorit ku ranë në sy ato për Nuri Mazarin –Komandant Strugën dhe Zaim Ajron.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm

Loading...
loading...