Idri Istrefi paralajmëron REVIZION TOTAL: Do t’i zbardhim të gjitha keqpërdorimet

REVIZION TOTAL – skanimi i të gjitha punimeve të bëra nga qeverisja aktuale lokale, duke zbardhur keqpërdorimet dhe veprimi sipas ligjit. Qytetarët duhet të informohen për çdo keqpërdorim të mundshëm. Revizioni do të përfshijë punët administrative, por edhe punimet e bëra në terren për të parë dhe vërtetuar se sa janë respektuar dispozitat ligjore, në cilësi dhe afat. Fillimisht perms revizionit të brendshëm dhe atij të jashtëm shtetëror. Nëse nuk arrihet kjo, do të angazhohet revision privat nga agjenci e specializuar. Keqpërdorimet duhet të marrin fund përgjithmonë.

Loading...
loading...Loading…


loading…