Idri Istrefi :Ta çlirojmë Strugën nga dy kryetarët, nga Ramizi me vulë dhe Armendi pa vulë

Në Livadhi
Na pritën me kaq entuziazëm sa po na japin bindjen se të gjithë jemi në krahun e duhur, në rrugën e duhur, në misionin e duhur.
Livadhinë e vizituam ashtu sikurse edhe të gjithë vendbanimet tjera paraprakisht. Por kësaj radhe ishim për të dhënë disa mesazhe.
‘’Edhe tash po ju kërkoj të bëni dallimin, për të bërë ndryshimin në Strugë. Çdo ditë në sytë e qytetarëve kam parë se ata duan ta çlirojnë Strugën; ta çlirojnë Strugën nga dy kryetarët, nga Ramizi me vulë dhe Armendi pa vulë. Ju bëj thirrje prej këtu që as mos provojnë të bëjnë presione te njerëzit, sepse sa më shumë presione bëni aq më shumë do ta dyfishoni fitoren tonë.
Kundërshtarët politikë pyesin se nga do t’I gjej mjetet për realizimin e programit. Përgjigjja ime është shumë e thjeshtë. Unë nuk do të blej makina luksoze me vollan me lëkure gjjarpëri, por do ta nxjerr në ankand për ta shitur atë’’.

Faleminderit Livadhi !

Loading...
loading...Loading…


loading…