Iftari do të lajmërohet me top ,ja në cilin fshat(Foto)

Me rastin e afrimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, në Kamjan të Tetovës është ngritur flamuri kombëta. Një risi këtë vit në fshatin Kamjan do të jetë lajmërimi i kohës së Iftarit me top simulues, donacion i mërgimtarit Kalosh Bajrami, shkruan Almakos.

“Risi në Kamjan !!!
Për nder të Ramazanit si obligim fetarë, bashkëfshatari ynë Kalosh Bajrami, për Kamjanasit dhe rethinën, na ka Donuar një top simulues për mes së cilit do kryhet paralajmërimi i çeljes së Iftarit gjatë 30 ditëve të Ramazanit !!!
Falenderimet tona i shkojnë Kalosh Bajramit !!!”, ka njoftuar Bashkësia Lokale e fshatit Kamjan.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...