Ilir Hasani me apel pas hapjes së kufirit me Kosovën

Ilir Hasani

Të nderuar bashkëvendas,

Lëvizja e lirë pa PCR është moment shume i rëndësishëm për ne qytetarët e RMV dhe Republikës së Kosovës.StrugaLajmStrugaLajm

Pamjet me kolonat e gjata që sot u paraqitën nëpër vendkalimet kufitare, paraqesin shqetësim dhe rrezik për shendetin e qytetarëve ne të dyja anët e kufirit.

Apeloj dhe ju lus, që të jeni të permbajtur dhe të kaloni kufirin vetëm për nevoja tuaja të domosdoshme, e sidomos në ditët e ardhëshme.StrugaLajm

Lëvizja e lirë e qytetarëve është shumë e rëndësishme, por jo më e rëndësishme se shëndeti jonë.

Gjithçka varet nga ne.

shendetinevendtepare

In : Aktuale

Loading...
loading...