Iliri Meta pas takimit me Ivanovin:Pas gjuhës edhe çështjet tjera

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka deklaruar se inkurajojnë bashkëjetesën në maqedoni dhe se pas ligjit për gjuhët të rrumbullakësohen edhe cështjet e tjera që tangojnë shqiptarët për një bashkëjetesë më të mirë midis gjitha komuniteteve në Maqedoni.

“Inkurajojmë bashkëjetesën në Maqedoni. Përpos gjuhës edhe për cështjet e tjera pres të ketë mirëkuptim, e të cilat do të kontribuojnë për një bashkëjetesë me te mire në Maqedoni”, ka deklaruar presidenti i Shqipërisë Ilir Meta pas takimit me homologun e tij Gjorge Ivanov në Shkup.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...