Imazhi që ka përlotur botën: Pesëvjeçari i sëmurë nga kanceri (Foto)

Nëna e kishte fotografuar të birin duke qëndruar i shtrirë në gjoksin e babait për disa minuta, para se ta jepte frymën e fundit.Ai në çastet e fundit i kishte thënë nënës: “Fotografo tani”, dhe më pas kishte vdekur në duart e babait të tij.Braiden Prescott 7-vjeç ka vdekur pasi humbi betejën me një kancer të rrallë, kurse prindërit e tij Steph (28) dhe Wayne (38) kanë shpërndarë fotografinë e birit të tyre në rrjetet sociale, më qëllim që të paralajmërojnë prindërit tjerë dhe të reagojnë menjëherë në rast të simptomave që i ka pasur vogëlushi Braiden.

StrugaLajm
Loading…


loading…