Ish-drejtori në Ohër me paratë e shtetit ka paguar studimet master

SPB-Ohër, ka parashtruar padi penale kundër A.M (56) nga Ohri për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “keqpërdorim të detyrës zyrtare”.

Gjatë vitit 2017 personi në fjalë si drejtor i Shtëpisë shëndetësore publike në Ohër, ka regjistruar studimet master, të cilat janë financuar nga Enti për shëndet publik në Ohër dhe është dashur të mbarohen për një kohë caktuar.

Për këtë dedikim nga buxheti i shteti ka harxhuar 257.600 denarë.

Loading...
loading...Loading…


loading…