Ish- Presidenti shqiptar me syze 60 mijë dollarë


Ish-presidenti Bamir Topi shihet gjithnjë me një model syzesh dhe vetë e pranon që nuk janë të lira.

Në emisionin e Bieta Sulos, Topi është shprehur pak kohë më parë se janë syze të rralla.

“Syzet janë jo të lira, të rralla, por syze që i shkojnë formatit tim”, tha ai.StrugaLajm

60 mijë dollarë kushtojnë syzet e ish-presidentit Bamir Topi, model “Diplomat I” nga firma Maybach.

In : Aktuale

Loading...
loading...